🚚Transport GRATUIT pentru comenzile de > 200 lei | Comanda Acum!

Monitorizează casa ta în mod discret cu ajutorul camerei Spy Wi-Fi IP ascunse în ceasul deșteptător

Monitorizează casa ta în mod discret cu ajutorul camerei Spy Wi-Fi IP ascunse în ceasul deșteptător

Supravegherea casei tale este esențială pentru siguranța ta și a familiei tale. Cu toate acestea, nu este întotdeauna ușor să găsești o soluție eficientă și discretă pentru a face acest lucru. Acesta este motivul pentru care Camera Spy Wi-Fi IP ascunsă în ceasul deșteptător de la EJ-Products poate fi o soluție excelentă pentru tine.

Această cameră de spionaj este ușor de utilizat și de instalat și vine cu o mini cameră și un microfon infraroșu care poate fi activat la mișcare. Controlul camerei se face prin intermediul unei aplicații mobile, disponibilă pentru telefoanele inteligente cu sistemul de operare Android sau iOS. Această cameră poate înregistra imagini și sunete în timp real, astfel încât puteți fi mereu la curent cu ceea ce se întâmplă în încăpere. Cu o rezoluție de 1080p, camera poate înregistra imagini clare și detaliate, astfel încât puteți vedea cu ușurință ceea ce se întâmplă în încăpere.


Funcția de activare la mișcare a camerei înseamnă că veți fi notificat imediat dacă sunt detectate mișcări în încăpere, astfel încât să puteți verifica imediat și să luați măsuri de precauție, dacă este necesar. Designul ascuns într-un ceas deșteptător face ca acest dispozitiv să fie complet invizibil pentru cei care intră în încăpere, fără a atrage atenția asupra sa.

Cameră Spy Wi-Fi IP ascunsă în ceasul deșteptător   de la EJ-Products este un dispozitiv de spionaj foarte util și eficient pentru monitorizarea casei tale, a copiilor sau a încăperilor importante în care doriți să aveți un control asupra a ceea ce se întâmplă. Acesta poate fi utilizat într-o varietate de situații, de la monitorizarea bonelor, până la supravegherea casei tale în timpul vacanțelor.

Concluzie: Dacă sunteți în căutarea unei soluții eficiente și discrete pentru supravegherea casei tale, Camera Spy Wi-Fi IP ascunsă în ceasul deșteptător de la EJ-Products poate fi o alegere excelentă pentru tine. Acest dispozitiv de spionaj este ușor de utilizat, de instalat și vine cu o serie de caracteristici utile care îți oferă controlul as

Nu numai că Cameră Spy Wi-Fi IP ascunsă în ceasul deșteptător  este un dispozitiv eficient de supraveghere, dar acum ai ocazia să o achiziționezi și cu livrare gratuită și retur gratuit. Acest lucru înseamnă că poți cumpăra dispozitivul fără a plăti costuri suplimentare pentru livrare și, în cazul în care nu ești complet satisfăcut de produs, poți returna comanda gratuit. Această ofertă este o oportunitate excelentă de a investi în securitatea casei tale fără a te îngrijora de costuri suplimentare

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!